contacteer mij

Bram de Lange

Contact Form

Ik ben altijd behoefte aan nieuwe testers dus voel je vrij om contact met mij op het e-mailadres hieronder. Ik zal blij zijn om u te voorzien van nieuwe monsters, en als je van je rozenbottel poeder tegen het einde van de maand, ontvangt u het gratis. Ik ben ook erg benieuwd wat je denkt over deze blog, dus laat het me weten als je opmerkingen, verzoeken, vragen of zorgen. Ik heb de Rosehip & Rosehip en Rosehip & Sugar toegevoegd aan de nieuwe aankomstpagina om je meer opties te geven. Ik zal het plaatsen van reviews over deze twee rozenbottels binnenkort dus als je wilt worden gehouden over dat, u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven hier De belangrijkste reden waarom ik dit toe te voegen aan de blog is dat ik krijg veel verzoeken van mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van zowel deze rozenbottel en suiker, dus ik dacht dat ik zou ervoor zorgen dat u zich bewust bent van wat er is opgenomen en die beschikbaar is.

Ik ben erg verlegen, en erg rustig (soms). Ik ben het type persoon die alleen zal communiceren met behulp van kleine hoeveelheden informatie. Als je niets vinden dat de moeite waard is om over te praten, aarzel dan niet om je opmerkingen achter te laten!

Ik ben momenteel bezig met een test monster van rose hip poeder om het uit te proberen voor een blog post op een andere blog.

Daarnaast maak ik het product ook helemaal opnieuw, wat veel tijd en geld kost. Ik hoop het te verkopen voor een eerlijke prijs.

ROSA (Rose Hip Powder) is een natuurlijke anti-aging moisturizer die in 2000 in Nederland werd ontwikkeld. Het werkt door het combineren van de antioxidant gehalte aan vitamine A en vitamine C met rozenbottel olie voor hydratatie. Het is ook bekend als een huidverzorging supplement. ROSA is geschikt voor mensen met een combinatie van roodheid, jeuk en een droge huid. ROSA kan ook worden gebruikt als een effectieve antioxidant en als een huid-herstellende agent, vooral in droge en geïrriteerde huid.

Onze openingstijden