Hoe te testen

Bram de Lange

Op het eerste gezicht zult u merken dat ons rozenbottelpoeder iets minder glanzend is dan sommige andere merken, maar het is hetzelfde all-natuurlijke product. Het is gemakkelijk om het verschil in rozenbottel poeder van andere merken ter plaatse vanwege hoe het is verpakt en verpakt, zodat u weet of het hetzelfde is als wat je gewend bent. Het wordt geleverd in een kleine, compacte glazen pot, met het etiket gedrukt op de zijkant, en het is gevuld met pure natuurlijke rozenbottels, zonder conserveringsmiddelen. Wanneer u de pot opent, ziet u een paar rozenbottels verpakt in de pot, en de werkelijke product binnen is niet te veel groter dan een dubbeltje of een kwart. We zien het graag als een mini rozenheup. De rozenbottels zelf worden niet los van het product zelf verpakt, maar geplaatst naast het rozenbottelpoeder, en de rozenbottels worden omringd door een sfeer van natuurlijke schoonheid. Wanneer u het product opent, is de geur mild, maar het is niet zeep, het is een beetje zoeter dan uw typische rozenbottel geur, en het is helemaal geen rozengeur.

Te vaak kijken mensen naar rozenbottels en denken 'oh dit zijn net als andere producten'. Deze producten zijn allemaal over prestaties, ze zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, ze werken allemaal voor elk huidtype en de belangrijkste factor is de geur. Ik vind het zo makkelijk om het slachtoffer te worden van deze val! Dit is waarom u zult merken mijn beoordelingen zijn over de roos heup, maar mijn grootste zorg is de geur. Ik denk dat de rozenheup moet ruiken als rozen en niet de gebruikelijke geuren mensen bekend zijn met. Ik hou van de geur van roos en ik heb geen probleem mee, maar ik wil rozenolie om een beetje sterker en ik geef de voorkeur met een natuurlijke rozengeur en niet een synthetische. Als ik een rozenparfum nodig heb om me wakker te maken, kies ik in plaats daarvan een rozenolie. Ik zie geen probleem met het gebruik van dezelfde rozenolie voor zowel de rozenbottel en de rozenolie.

We zullen ook altijd dwalen aan de kant van voorzichtigheid als het gaat om de veiligheid en effectiviteit van een ingrediënt of methode van behandeling. Als je vragen, zorgen of meningen hebt, laat dan hieronder een reactie achter en we zullen snel reageren. Alle berichten worden gemodereerd door mijzelf en ik zal alles in het werk stellen om te reageren op eventuele zorgen of vragen binnen 24 uur. Respecteer deze keer alsjeblieft. Ik hoop dat u onze beoordelingen, testen en resultaten informatief en nuttig vindt. U ons ook volgen op twitter of facebook voor dagelijkse updates, nieuws en reviews. Wij danken u voor uw bezoek en als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat onze beoordelingen altijd onafhankelijk zijn en dat onze resultaten enigszins kunnen verschillen van persoon tot persoon, dus uw resultaten kunnen ook verschillen.

Over de auteur

Bram De Lange is een Nederlandse make-up professional met ruime ervaring op alle gebieden van make-up.

Dankzij ons testlaboratorium zijn onze resultaten altijd 100% betrouwbaar en accuraat! Rose Hip Powder is een natuurlijk cosmetisch product dat in Nederland is geformuleerd. Het is een langdurige rozenbottel poeder dat dagelijks kan worden gebruikt, of als een ochtend traktatie in de avond. Rozenbottelpoeder is een essentieel onderdeel van een complete gezondheids- en schoonheidsroutine, en als je er dagelijks van wilt genieten, raden we je aan om te beginnen met een paar druppels van je favoriete rozenheuppoeder en te zien hoe het voelt. Het kan worden gebruikt om de huid te verzachten en te verlichten, en daarnaast is het perfect om toe te passen op de hals van de avondjurk, of op een hoge paardenstaart voor een subtiele gloed. Als u rozenbottelpoeder op uw gezicht en in uw nek wilt gebruiken, u het 's ochtends en op de nek tegelijkertijd gebruiken. En tot slot is onze Rose Hip Powder ook een geweldige manier om een natuurlijke gloed in je haar te creëren, die we ook aanraden om uit te proberen! Naast deze functies zijn onze producten geschikt voor alle huidtinten en passen ze bij alle huidtypes, vooral die met een gevoelige huid.